Justin Bieber // Purpose Tour // 161023

 
 
 
 
 
 
 
 
I söndags var det äntligen dags för den efterlängtade konserten med Justin Bieber. Jag har sett honom en gång tidigare, då i New York och det är utan tvekan topp 3 bästa konsert jag varit på (och då har jag varit på en del). Så förväntningarna var ju höga. Dock har ni, precis som jag, säkert läst en hel del om Justin på senaste tiden; bland annat att konserterna inte alls har varit bra.
 
Så hur var då konserten i söndags? Den var bra, absolut. Scenen, dansarna, pyrotekniken och allt det var verkligen jättecoolt, men man märkte att det inte var samma gamla Justin som stod på scenen. Han sjöng knappt något själv, ansträngde sig inte ens för att mima med i låtarna men det är ju fortfarande Justin så jag gillade det ändå haha. Men sen mina vänner (en del kanske redan har läst om det), när han pratade så bad han att publiken skulle vara tyst, vilket gick bra till en början. Dock är folk så himla respektlösa och plötsligt när Justin pratar och ännu en gång ber alla att vara tysta, börjar folk bua. Då får Justin nog helt enkelt, han bara släpper micken och går ut. Sjukaste jag varit med om! Thank god, så kom han tillbaka in igen men då kändes det som att stämningen redan var förstörd, tyvärr! 
 
Den här konserten var alltså inte alls lika bra som Believe tour, men fortfarande bra och jag kommer föralltid älska Justin Bieber! 
 
p.s påminn mig om att aldrig mer köpa sittplats, sååå tråkigt! 

Liverpool

Äntligen har vi varit iväg på lite äventyr! I lördags åkte nämligen jag, Moa och Rebecca till Liverpool. 
 
Det tog oss ungefär 50 minuter med tåg att åka dit och väl framme började vi med att bege oss till Beatles-muséet. Där gick vi någon timme och fick lära oss allt om The Beatles, från början till slut. Sedan gick vi vidare för att äta lite innan vi besökte nästa museum; Maritime Museum. Dit gick vi mest bara för att kolla på utställningen om Titanic, som var väldigt intressant. När vi var klara med det kulturella blev det en liten sväng på stan och så småningom satte vi oss på en bar för att dricka lite drinkar. Kvällen avslutades sedan på Jamie Oliver's Italian, som alltid är ett säkert kort!
 
Jag gillade verkligen Liverpool, en mysig och trevlig liten stad, som dessutom kändes betydligt renare och fräschare än Manchester. Vet inte om det var så att jag faktiskt gillade Liverpool mer än Manchester på riktigt eller om det bara var det faktum att det var skönt att komma iväg och se lite nytt som gjorde att jag gillade Liverpool extra mycket? 
 
 
 
Här står jag och Moa och poserar lite fint i Liverpool
 
The Beatles Story Exhibition
 
Rebban och jag 
 
 
Massor med kärlekslås längsmed vattnet
 
Stod och spanade efter Frihetsgudinnan där långt långt borta, haha 
 
 
En mysig gata med massor av barer, väldigt många anspelade såklart på The Beatles
 
Vi drack coola drinkar 
 
 

Marknad och finpizza

Här började vi i fredags
 
 
Marknad och loppis i lördags
 
I söndags åts det finpizza 
 
Är lite dålig på att uppdatera här, jag får skärpa till mig för jag vet ju hur roligt det är att kunna gå tillbaka sen och läsa om vad jag hittade på. 
 
Så vad har hänt sedan jag träffade Will och Kate? Det var en ganska lugn helg därefter, blev något glas på några olika pubar på fredagkväll. På lördagen blev det en liten utflykt till Levenshulme för att spana in en marknad. Tyvärr var marknaden inte så mycket att hurra för, vi gick runt lite i Levenshulme innan vi tog tåget tillbaka till Manchester. Där blev det mat och sedan gick vi på bio...igen. Har varit på bio 4 gånger på en månad här. Det är fler gånger än vad jag går på bio på typ ett helt år hemma. Denna gång såg vi Infusion, vilket inte alls var min typ av film. På söndagen åt jag, Moa och Elin finpizza på ett coolt ställe i Northern Quarter. Sedan fixade jag och Moa naglarna vilket vi pratat om att göra i flera veckor nu.
 
Annars är det mest skolan som gäller i veckorna, dock pluggar jag väl inte alls så mycket och effektivt som jag borde, men det är ju precis som vanligt. Tiden springer verkligen iväg och det börjar närma sig inlämningar osv. Så det är bara att bita ihop och kämpa på! Igår efter skolan satte sig jag, Moa och Rebecca på Starbucks för en fika, vi kom in på Halloween och att vi måste hitta en fest så att vi kan klä ut oss. Vi satt i säkert en timme och funderade över vad vi kan klä ut oss till. Det bästa (eller kanske sämsta) vi kom fram till var att Rebecca kan klä ut sig till Spike från Notting Hill och jag till Miley Cyrus i musikvideon till Wrecking Ball, men tror varken vi själva eller resten av världen är mentalt redo för den synen så vi får nog komma på något annat. 
 
Hoppas ni orkade läsa allt! PUSS