Every teardrop is a waterfall

Lite fler bilder från Niagarafallen, dock med lite redigering
 
 
 
 
 
 

Niagarafallen och Kanada 27-28 Juli

I fredags jobbade jag bara på morgonen, så fort min värdfamilj kom hem på eftermiddagen packade de ihop sig för att åka och campa. Jag skypade med Jens och sen åkte jag och hämtade upp Ida. Vi handlade lite smågrejer inför vår utflykt och sedan avslutade vi kvällen med pizza, vin, popcorn, choklad, film och lite 1D.
 
På lördagen gick vi upp strax efter 5 på morgonen för att ta oss till City och China Town där vår buss skulle avgå ifrån. Och så bar det av mot Niagarafallen och Kanada. Efter många timmars bussåkande, några mat- och toastopp kom vi äntligen fram. Vi började med att titta på fallen från den Amerikanska sidan. Sedan åkte vi vidare för middag, la 15 sura dollar för kinamat som inte ens var värd 5 dollar. Efter den besvikelsen var det dags att åka över till Kanadas sida och vi klarade passkontrollen utan problem. Väl över på Kanadas sida fräschade vi till oss på hotellet innan vi drog ut på stan. Verkligen en turistort men himla trevligt, önskar att vi hade haft mer tid där. Vi köpte souvenirer och satte oss sedan på en restaurang/bar. Där blev vi uppraggade och bjudna på tequila av män som var gamla nog att vara våra pappor. De försökte locka med oss att dra vidare, men vi tackade snällt nej.
 
Vi gick och la oss alldeles för sent och gick upp alldeles för tidigt på söndagen. Då bar det av till fallen igen och vi åkte Maid of the mist, det är en båt som åker nere i vattnet vid fallen. Sååååå himla vackert, utan tvekan en av de vackraste platserna jag sett. Detta är absolut en plats i världen jag tycker att man ska besöka och då är det ett måste att åka över till Kanadas sida för att se Niagarafallen därifrån.
 
Därefter "lunch" och sedan väntade en lång bussresa hem. Vi var riktigt trötta när vi kom fram och väldigt glada över att slippa vår guide som var världens jobbigaste och mest irriterande människa. 
 
HAHAHAHA
 
 
 
 
Vi var lite uttråkade på bussen...
 
 
Från Amerikansk mark
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Äcklig kinamat 
 
Följande bilder är tagna i Kanada
 
 
 
Shot
 
Drink
 
Söt kille med gitarr, slår aldrig fel
 
 
Mannen bakom mig gjorde ett tappert försök att ragga upp mig. Vet inte om jag ska känna mig smickrad eller äcklad?
 
The Skylon Tower (vi var för snåla för att åka upp i det)
 
 
On our way till Made Of The Mist
 
 
Solen sken och det var så vackert
 
 
 
 
 
 
 
Det här är nog den bästa bilden från hela resan
 
Efteråt hade jag mascara i hela ansiktet
 
 
 
 
 

Justin Bieber

Ja men då var det dags igen, på fredag är det äntligen min tur att få se självaste Justin Bieber. Skulle egentligen inte gå på konserten då jag hade fått ord och inga visor om att jag skulle jobba, men igår kom min värdmamma och sa att jag inte behöver jobba. Så idag klickade jag hem tre biljetter till mig, Britta och Louise.
 
Nog för att min kärlek till Bieber har svalnat ganska rejält (han har blivit lite för swag) men det har länge varit en dröm att få se honom live och jag tror han gör en riktigt bra show. Lycka!!!!