When September ends

Så var det måndag, ny vecka och September har nått sin sista dag. Vart tar tiden vägen? Jag hinner inte med. Nu är det bara sisådär 3 månader tills jag är klar som au pair, hur galet är inte det?! 
 
Förra veckan var ingen höjdare faktiskt så hoppas på en bättre vecka den här veckan. Har hört rykten om fint och varmt väder i alla fall. 
 
Helgen som gick hände det inte allt för mycket. I lördags tog vi på party-kläderna och åkte in till City för att först gå på en partybrunch och sedan avslutade vi kvällen på Empire Hotel. Normalt när vi är ute brukar det sluta med att vi tar tåget hem vid 4 men det blev en tidig kväll i lördags, jag och Ida tog tåget redan vid 1.
 
Söndagen spenderades till största del i sängen.
 
 
gratis mat och dricka tackar man inte nej till!
 
 
 
 
 
Har en känsla av att Ida kommer älska mig för den här bilden, eller?
 
 
Måste ta bild på den där skylten varenda gång.... och kan meddela att varken Chuck eller Nate var hemma denna gången heller. Attans!
 
 

One Direction för en tredje gång

Med lite tur och med hjälp från Elin så lyckades även jag, Nina och Linn få biljetter till One Directions konsert i Köpenhamn i juni nästa år. Ord kan inte beskriva hur lycklig jag är över detta. Det blir tredje gången jag får se världens finaste pojkar och jag längtar sååå mycket! Sen hade ju en biljett till nån av konserterna i England/Irland inte suttit fel heller....
 
Bild från konserten på Jones Beach i somras.

Chapter Fifteen

Lite blandade bilder från de senaste veckorna
 
regnbåge
 
Vi träffade Thorey som varit på sin resmånad i fem veckor (vart tusan tog tiden vägen) och sa hejdå
 
Självklart var vi tvugna att ha en oseriös bild också
 
Fin himmel