Manchester United - Zorya Luhansk

Old Trafford
 
 
Moa, Kalle och jag
 
Här står jag och poserar lite stelt
 
Hej hej Zlatan!
 
 
Hej hej Wayne!
 
Det sägs ju att man ska ta seden dit man kommer och anamma landets kultur. Sagt och gjort, igår var nämligen jag, Moa och Kalle och kollade på en fotbollsmatch med Manchester United. För om inte fotboll är Engelskt så vet jag inte. Trots att fotboll alltid funnits väldigt nära och varit en stor grej där hemma (pappa är AIK:are ut i fingerspetsarna) så har jag aldrig varit särskilt intresserad, men av någon anledning har detta intresse väckts lite till liv på äldre dagar. Eftersom att Manchester är en sann fotbollsstad går det liksom inte att vara här utan att ha sett minst en fotbollsmatch. Det känns dessutom extra roligt när vår svenska hjälte Zlatan spelar för United. Matchen igår blev extra extra rolig att kolla på då både Zlatan och Rooney spelade (två av de få spelare jag har koll på) och den blev inte sämre av att Zlatan gjorde matchens första och enda mål. 
 
 
 
 

Ted Baker

Har suktat efter att köpa bland annat necessärer från Ted Baker väldigt länge och äntligen slog jag slag i saken! Blev en necessär till smink och även en mindre som jag har tänkt att använda om pennfodral. Kan slå vad om att det kommer bli fler inköp från Ted Baker under min tid i Manchester. Jag älskar märket men priserna är kanske inte helt i klass med en studentbudget. Dock blir jag så löjligt glad när jag har köpt något lite dyrare, det känns så speciellt på något vis. Man är inne i en lite finare butik, man får en fin påse med en liten rosett, de går runt kassadisken för att ge dig påsen istället för att sträcka sig över den och det som man kanske velat ha så himla länge är äntligen i ens händer. Materiell lycka helt enkelt. Jag förstår hur löjligt det här låter och jag förstår även att det är lycka som bara är tillfällig, men tillfällig lycka är bra härligt det också.
 
 

Wythenshawe Community Farm & Sunday Roast

Lördagens utflykt bar till Wythenshawe Community Farm
 
 
 
 
Hej hej djuren
 
Efter besöket på farmen åkte vi tillbaka till stan och åt mat på ett ställe i Northern Quarter
 
Sunday Roast Dinner 
 
Så har ännu en helg passerat, snabbare än vinden och jag har nu varit i Manchester i lite mer än två veckor. I torsdags var det som sagt en fest för Erasmusstudenter, vilket var väldigt roligt! Men ni skulle se vårt lilla erasmus-gäng på fredagen när vi var tvungna att vara i skolan kl 09, då var vi inte lika pigga och glada haha. Resten av fredagen höll sig därför lugn!
 
I lördags när jag och Moa åt frukost satt vi och funderade vad vi skulle hitta på under dagen. Vi börjar tyvärr redan känna att vi är lite trötta på att bara gå runt i City Centre då det är typ den enda vi gjort i två veckor. Så vi googlade vad det finns att hitta på i Manchester och vi fick upp "Pet a pig", alltså en bondgård där man tydligen skulle kunna klappa grisar och med ett café. "Kul" tänkte vi och tillsammans med Rebecca hoppade vi på en buss för att ta oss till denna bondgård. Ack så besvikna vi blev, varken gården eller djuren kändes särskilt fräscha, grisar fanns där men inte att klappa och caféet som vi trodde skulle var något mysigt gårdscafé var inte alls mysigt. Jaja, det blev en liten utflykt iallafall. På kvällen besökte vi två pubar och hade det trevligt.
 
Igår (söndags) var en lugn dag, jag och Moa tvättade lite och på eftermiddagen mötte vi upp svenska Kalle och norska Hanne för en sunday roast dinner. Kvällen avslutades sedan på Moas rum med godis och Jane the Virgin.