One Direction: This Is Us

Efter jobbet igår så drog jag och Louise till Huntington för att se One Directions film This Is Us. I kön var där 7-åringar, deras mammor, 11-15-åringar och så vi. Kände att vi passade in perfekt!
 
Det här var det bästa jag sett på länge, gud som jag skrattade. Harry, Liam, Niall, Zayn och Louis är ju verkligen så himla roliga och härliga killar. Går inte annat än att älska dem! Vi blev såklart extra stolta när klippet från Sverige visades och ska erkänna att jag blev tårögd vid vissa stunder också (Under Little Things och Over Again).
 
Kommer antagligen gå och se den igen i helgen....
 
 
Liam drar ner Harrys byxor. Läste precis en kommentar från Harry om detta "I was just really happy that my underwear didn't come down as well. That would've been a different kind of movie"
 
Min framtida man, Liam fylldre 20 år igår så jag antar att min födelsedagspresent till honom var att gå och se filmen.
 

Cykel

Igår kom min värdpappa hem med en cykel till mig. Jo man tackar! Väldigt fin är den, dock hade det inte skadat att få den två månader tidigare. Men jag ska inte klaga.
 
Har även tagit på mig uppdraget att lära Riley att cykla, vilket inte var det lättaste. Någon som har tips på hur man lättast lär barn cykla? 
 
 
 
 

Don't you ever grow up, it could stay this simple

Nu är jag tillbaka till att jobba fulla dagar igen. Barnen ska vara hemma i två veckor innan skolan början den 9 september. Både måndagen och tisdagen gick hur bra som helst och det var snälla barn jag hade hand om. Igår kände jag mig verkligen som världens bästa au pair, typ. Först åkte vi till parken i Huntington, jag hade gjort mackor som vi hade med oss och vi köpte glass från den lilla glassbilen. Efter att barnen kände sig färdiglekta där åkte vi vidare till den lilla bondgården. 
 
När vi kom hem igen så badade vi i poolen en stund, jag tog sedan bilen och åkte iväg en sväng för att handla present och kort till pappa och farfar. Ville nästan börja gråta när jag kom till postkontoret två minuter över fem, då dom stänger kl 5. Klockan 5? Seriöst, det är ju en helt värdelös tid. Ja vi får väl se när jag hinner åka dit nästa gång innan dom stänger.
 
Idag får vi besök av två av barnens kusiner, så blir nog en bra dag idag också.
 
Bebissvanarna har blivit stora nu
 
 
Barnen tyckte det var kul att titta på svanarna och sköldpaddorna
 
 
En glad Devin
 
Silly Kieran
 
 
 
 
Svårt att få en bra bild på alla tre tillsammans