Sweet escape

Den här helgen får jag väl säga att jag flytt från verkligheten lite. Dock tycker jag att det är helt okej, för man måste ju få ha lite roligt också. I fredags bestämde sig jag, Rebecca och Kalle oss för att festa till det. Efter lite förfest hos Kalle gick vi in till stan där vi började på en pub och sedan gick vi runt till lite olika ställen. Till slut hamnade vi på den omtalade klubben TigerTiger, men ack vilken besvikelse det var. Ingen bra musik och inte alls pepp, så dit lär vi inte gå igen. Efter lite nattmat på Burger King gick vi hem. 
 
Som ni kanske kan räkna ut så var jag inte på topp på lördagen. Jag låg mest i sängen den dagen, den största ansträngningen var att gå till närbutiken för att köpa mat och senare på kvällen gå bort till Rebeccas rum. På söndag blev jag medtagen på en liten utflykt till Blackpool som ligger strax utanför Manchester. Där blev det en lång strandpromenad, varm choklad och en himla vacker solnedgång. Så skönt att komma iväg från stan!! 
 
Från en av pubarna vi var på i fredags
 
Strandpromenad i Blackpool

Verkligheten

 
Nu har jag varit i Manchester i lite mer än två månader och det är bara lite drygt en månad kvar. Det tjatas alltid om hur fort tiden går, men den gör ju verkligen det -speciellt när man är iväg på det här sättet. På en månad är det så mycket som ska hinnas med, inte minst vad det gäller skolan. Det är ett otroligt stressmoment och otroligt ångestladdat det där med skolan just nu, men jag ska göra mitt bästa. Går det hela vägen så går det, annars får jag helt enkelt försöka acceptera att man inte kan lyckas varje gång -livet går vidare ändå. Så även fast det ska bli skönt att komma hem så småningom och bara få vara så kommer det allt göra lite ont i hjärtat att lämna Manchester. 
 
Förutom att jag hade finbesök från Sverige i helgen, vilket var väldigt trevligt, så händer här inte så mycket just nu, det är mest plugg som gäller. Därav den här tråkiga och nästintill obefintliga uppdatering av bloggen.

London

Förra veckan hade vi ett litet lov. Så onsdag-lördag åkte jag, Moa och Rebecca till London. Efter en lång busstur med en främmande kille som sovit på min axel så var vi äntligen framme. Första dagen gick vi runt, runt, runt och tittade på alla sevärdheter eftersom att Moa aldrig varit i London tidigare. Utöver det så har vi strosat runt i Notting Hill, gått på musikal (Les Miserables, som tyvärr inte var någon favorit för min del), strosat runt på shoppinggatorna, irriterat oss på att där var svenskar överallt, besökt Greenwish, ätit gott osv. En trevlig tripp helt enkelt. 
 
Lite bilder på det!
 
 
Tror inte att jag varit i London på hösten någon gång tidigare. Men Hyde Park är så mysigt och fint såhär års!
 
 
 
Lite turistbilder
 
Big Ben
 
Oxford Street (eller är det Road?) (Blandar ihop med den som är i Manchester, som för övrigt är Europas mest traffikerade gata, jag vet, otippat)
 
Notting Hill är så mysigt med alla pastellfärgade hus. Där hade jag kunnat tänka mig att bo!
 
 
Inte alls uppgjord bild....
 
Lite matbilder också såklart!
 
Blev ett litet besök till Greenwich som är en favorit. Där hade jag också kunnat tänka mig att bo.
 
Även Greenwich park var väldigt vackert såhär års med alla löv som ändrat färg
 
Vi avslutade med ett besök på Harrods innan vi tog bussen tillbaka till Manchester.