Tonight

Kamerabatteriet är på laddning, minneskortet ska rensas. Ikväll är det jag och One Direction (plus några andra tusen skrikande tjejer)
 
Gissa vem som kommer storböla när de sjunger den här låten? (Hade nästan glömt hur fin musikvideon är. Underbara älskade One Direction)
 
 
 
 

See you soon

En av de sämsta sakerna med att vara au pair (förutom jobbiga barn, hemlängtan, cravings, för lite pengar, för mycket jobb och för lite fritid...nädå.jodå) är att man träffar vänner som kommer åka hem innan du själv gör det. Vad som då är ännu sämre är om vännerna bor i andra länder.
 
Igår hade vi en liten avskedsceremoni för Diana som åker tillbaka till Mexico imorgon. Kommer sakna denna tjej jättemycket. Men en väldigt bra anledning att ta en semester till Mexico nästa år.
 
 
Lots of love from your friens Molly, Mellanie, Marin....or whatever my name is ♥
 
 

Nedräkning

Idag är det bara en vecka kvar tills mamma och pappa kommer på besök. Ska bli så himla härligt att få träffa dem igen. Dessutom tar jag semester då och bor inne i city tillsammans med mor och far. Det tackar man ju inte nej till.
 
Två dagar kvar tills jag äntligen ska få se One Direction. Det var ett väldigt spontant och impulsivt beslut, men jag kan verkligen inte tänka mig något bättre jag kunde lagt dem pengarna på. One Direction får mig att le och skratta även när allt känns skit.