Plötsligt händer det

Jag har typ gett upp det där matlagning och att försöka äta nyttigt och bra här. Det är svårt när ens värdfamilj inte gör det och det är inte alltid så kul att laga mat till bara sig själv. Men, ibland har jag mina stunder och lagar lite riktig mat (tror det är Sara som har inspirerat mig). Som jag nämnde i förra inlägget slog jag på stort med lax och potatismos idag, så himla gott!
 
 
mamma, visst är du lite extra stolt över mig nu??!!

Homework

Skickade precis in min läxa och är nu helt klar med läxorna för mina två kurser. Känns så skönt! Nu är det bara själva kurserna kvar; två helger i november. 
 
Igår efter jobbet körde jag och mötte upp Sara på Panera. Hon åt middag, men blev bara fika för min del (fick min kanelbulle gratis. Man tackar). Vi satt och pratade om allt och ingenting som vanligt och plötsligt var kl 10 och det var dags att köra hem. 
 
Idag är det riktigt tråkväder, så jag och minstingen tar det lugnt (vilket vi gör alla andra dagar också). Han har precis ätit lunch och jag har tänkt slå på stort med att lax och potatismos till mig själv lite senare. 
 
Lånar den här bilden från Sara, som hon tog igår

Make a move

Igår klickade jag hem biljetter till en konsert med Gavin DeGraw som spelar i Huntington den 15 december. Tror det blir min åttonde (eller om det är sjunde?) konsert i år, lika bra att passa på när man har möjligheten. Dessutom har jag redan hunnit boka in två konserter för nästa år (James Arthur och One Direction).
 
Nu har jag nästan bockat av alla på min lista över artister/band jag vill se live, men finns några kvar:
 
1. McFly
2. Ed Sheeran
3. Katy Perry
4. Beyoncé
5. Taylor Swift
6. Miley Cyrus
 
...och säkert en hög till som jag inte kan komma på nu.
 
Bild från konserten med DeGraw som jag ocg Louise var på 2012.