Min första Thanksgiving och Black Friday

Jag överlevde släktkalaset och hade till och med ganska trevligt. Vi var hos min värdpappas kusin (tror jag) och vi var en hel hög där, gamla som unga. Min värdfamilj har en ganska stor släkt, iallafall jämfört med vår lilla där hemma, så tycker det är lite knepigt att hålla reda på vem som är vem och hur de är relaterade till min värdmamma/pappa. Jag blev glad när där var en annan au pair också, en tjej från Sydafrika som var väldigt trevlig. Så spendera mesta av tiden med henne. 
 
Och så var det ju det där med maten, jodå det var mycket mat vill jag lova. Såklart var där kalkon, cranberry sause, potatismos och massa annat spännande. Det bjöds även på ett väldigt trevligt efterrättsbord, kunde tyvärr inte prova allt som fanns där för jag var så mätt. En sak som jag blev lite besviken över, eller kanske lättad över (kan inte bestämma mig), var att vi inte gick laget runt och att alla fick berätta vad de är tacksamma för. Ni vet så som man sett på filmer, jag hade förberett ett tal i huvudet ifall att. 
 
Vi kom hem strax efter nio och då körde jag direkt för att hämta upp Ida och vi körde sedan vidare till Tanger Outlet i Riverhead. Där mötte vi upp Sara och började vårt shoppande. Det är nämligen Black Friday idag men nästan alla butiker börjar sina reor redan på torsdagkväll. Blev lite shopping på Victoria's Secret, American Eagle Outfitters och fyndade jeans på Levi's för 30 (!!!!) dollar. Så mellan 11-3 på natten sprang vi runt i butikerna och shoppade...ganska coolt, men inget jag känner mig superpepp på att göra om. Nu har jag inga pengar kvar till att åka och shoppa idag. 
 
 
 
 
 
Vi gjorde candy sushi
 
Jag och Aneshree
 
Kieran var nöjd!
 
Min värddotter och jag (min värdpappa i bakgrunden till höger om mig)
 
Devin var väldigt stilig, dagen till ära
 
Var det någon som sa efterrätt?
 
 
Så det var hur jag spenderade min allra första Thanksgiving
 

Happy Thanksgiving

Happy Thanksgiving! Idag ska jag fira min absolut första Thanksgiving, ska bli spännande och jag är lite nervös. Det där med släktgrejer, när det inte är ens egen släkt, är inte alltid så lätt. Tanken är sedan att ikväll, efter firandet, åka och shoppa. Alla Sales börjar ikväll.
 
Det finns så mycket jag är tacksam för just nu. Jag är tacksam för att jag får bo i USA i ett år, allt jag har fått uppleva, se och göra här. Jag är otroligt tacksam och glad över de fantastiska vännerna jag har fått under mitt år här, vänner för livet. Vänner som gjort tillvaron så mycket roligare, lättare och bättre. Även mina vänner där hemma såklart. Jag är tacksam för min familj och släkt, för att de är så stöttande och underbara. Tack mamma och pappa för allt ni gjort för mig! Sist men inte minst, så är jag tacksam för One Direction (ni kom inte undan 1D i detta inlägget heller), för deras bra musik och för att de för mig glad när allt annat känns jobbigt och tufft. 
 
Så med detta cheesy-inlägg önskar jag er alla en Glad Thanksgiving! Önska mig lycka till idag på släktkalaset, så lovar jag att uppdatera er med bilder osv imorgon.
 
 
 
 

Pannkaksfrukost

Barnen är lediga från skolan idag, vet ni varför? Jo för att det är Thanksgiving....imorgon. Tydligen behöver man en extra ledig dag innan också. Jag fick sova en timma extra i alla fall så det var ju trevligt. Till frukost gjorde jag pannkakor, mumsigt värre och nu funderar jag på vad jag ska ha till lunch/middag.
 
Igår fungerade inte vår tv eller internet för att vi ska byta operatör. Kändes lite som att jag levde på stenåldern, ännu värre kändes det nog för min fyra-åring. Hela hans värld gick under när han insåg att han inte kunde titta på tv/netflix. Vi gjorde det bästa utan situationen och åkte först för att titta på valparna, sedan till biblioteket och till sist åkte vi till Barnes & Noble (en affär som påminner lite om Bokia). På kvällen åkte jag till Panera för en middag med Sara.
 
Imorgon är det som sagt Thanksgiving, ska bli spännande att få uppleva det. Ryktet säger att det kommer vara helt galet mycket mat, typ mer mat än vad jag någonsin skådat. Hade gärna velat åka in till city för att se paraden också, men tyvärr finns det inte pengar eller tid till allt. Fredag är det Black Friday och yes jag tänker shoppa! (kommer väl itne hitta något bara för det)
 
American style