As days go by

Idag har varit en bra dag. Pojkarna har varit ovanligt snälla och skötsamma. Önskar att varje dag kunde vara som idag. Imorgon är en playdate inplanerad, ska bli roligt och spännande och se hur det går. Förhoppningsvis funkar det bra så att vi kan göra det fler gånger.
 
Snart är det helg igen och jag längtar! På lördag ska jag och mina svenska vänner ha melodifestivalmys -vi tänker inte missa det bara för att vi råkar befinna oss i USA. På söndag ska jag på Super Bowl Party hos Diana, jag har tänkt göra chokladbollar att ta med.
 
 
Bad min värdpappa köpa lite ingredienser till mig eftersom jag vill laga lite mat och baka. Han kom även hem med lite frukt och bär, så jag gjorde mig en god fruksallad ikväll. Mums!

If you get lost, you can always be found

 
Även om jag började lyssna på den här låten ett bra tag innan jag kom hit, så kan jag säga att det kommer vara en av de låtar som för alltid kommer att påminna mig om min tid i USA. Den får mig att känna mig lite bättre till mods, känna mig lite tryggare och nästan lite smått lycklig. Den ger mig en härlig känsla inombords. Och en vacker dag ska jag hitta den där speciella personen som kommer ge mig den där känslan och som kommer få mig att känna mig trygg och känna mig som hemma.

This is now my home, my home

I söndags tog jag bilen och körde till stationen (för nu hittar jag dit) och tog tåget in till City ännu en gång. Jag mötte upp mina svenska tjejer och vi började med att äta en god lunch. Vi hade mycket att prata om och det är så roligt att höra om hur de har det hos sina familjer. Därefter gav vi oss ut på stan och inte helt otippat hamnade vi inne på Victoria's Secret/PINK igen. En butik som är svår att motstå. Jag köpte lite kroppsprodukter (body butter, lotion och dusch creme) och när jag betalade fick jag ett par hörlurar, face primer och ett par trosor på köpet. Behöver jag säga att jag känner mig mäkta nöjd?

Vi traskade vidare och gick in i lite olika affärer. Det är fantastiskt vad tiden går fort när man är inne i Ciy, det känns som att man knappt hinner med något även fast man är där flera timmar. Dessutom är det så stort och det tar sin lilla tid att gå från ett ställe till ett annat. Åh, det finns så mycket jag vill se och göra men för lite tid. Jaja, mitt år här har bara börjat.
 
Att gå och lägga sig i söndags och veta att en ny arbetsvecka låg och väntade runt morgonhörnet(?) kändes inte alls lockande.
 
Hur coolt är det inte att jag på helgerna kan åka in till NYC?!

I söndags var det dessutom soligt och helt underbart väder (förutom kylan)
 
Jag och den alltid lika snygga Britta
 
NYC by night