Las Vegas och Grand Canyon

Nästa stopp, efter LA, blev Las Vegas. Jag och Josefin tog en Grey Hound-buss tidigt på morgonen och släpade tappert all vår packning till vårt hostel. Efter att vi checkat in och fräschat till oss så tog vi oss ut på stan. Las Vegas by night är verkligen coolt. Du har Paris, New York, London osv samlat på ett och samma ställe. Vi åt god mat, drack gott och Josefin lyckades övertala mig att hoppa upp på en sån där mekanisk tjur. Haha något som bara händer i Vegas! Såklart testade vi även att gambla lite, men det gick inget vidare. 
 
Tidigt dagen efter sprang vi, ja sprang, till bussen som skulle ta oss till Grand Canyon. Det var en lång bussresa med en busschaufför som glatt pratade på, men man hörde knappt vad han sa. Efter matpaus och fler timmar i bussen var vi äntligen framme och jäklar vad häftigt. Utsikten var något utav det häftigaste jag sett! Tänk att naturen, helt själv har kunnat skapa något sådant vackert.
 
Bildregn på det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grand Canyon
 
 
Det obligatoriska au pair-hoppet
 
 
Bilderna gör inte utsikten rättvisa
 
Så jävla nervös när jag klättrade ut och in på den där lilla klippan. Men vad gör man inte för att få snygga bilder till bloggen?!
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Mamma:

WOW!