Brev, inställd konsert och skola

Först och främst vill jag börja med att säga ett stort tack till mormor och morfar för paketet fyllt med godis och för breven. Det drog allt i smilbanden när jag läste dem och tusen tack för de fina, stöttande och uppmuntrande orden!
 
Som bekant kanske ni vet att jag och Josefin hade köpt biljetter till Jonas Brothers den 20 oktober, inte bara vanliga konsertbiljetter utan meet and greet vip tickets. Vi skulle alltså få träffa dessa fina killar och som vi längtat och sett framemot detta. Igår läste jag rykten om att de hela turnén, alla 19 konserter, skulle ställas in och idag var det bekräftat. HELA turnén är inställd. WTF? Tydligen så har de ställt in för att de inte kan komma överens om deras nya musik. KOM IGEN? På riktigt? och detta kom ni på två dagar innan turnén skulle dragit igång? Vet inte om jag är arg, ledsen eller besviken? Antagligen lite av varje. ååhh mitt hjärta är lite smått förkrossat!!!! Jaja om några dagar är jag nog över detta och kär i Nick igen. På tal om Nick, Ida ringde mig tidigare idag för att berätta att hon gått förbi Nick inne i city. Inte rättvist för fem öre! Jag vill också se/träffa Nick in real life, up close. Men tack vare min goda vän google så vet jag nu vart jag ska hänga i framtiden för att eventuellt göra detta möjligt.
 
Sist men inte minst så vill jag berätta om att jag nu fått min läxa till min första kurs jag ska läsa här i USA. Det är nämligen så att under sitt år som au pair måste man läsa minst 6 credits (60h). Jag har valt att ta två weekend classes. Man går då två helger (3 credits/helg) från fredag-söndag , får en läxa man ska lämna in innan kursen början och sen är man done. Är verkligen omotiverad till studier så det känns som den bästa och lättaste utvägen. För en gångs skull ska jag faktiskt försöka göra den här läxan i tid, bli klar tidigt, få det ur vägen. Får väl se hur det går med det. 
 
 
Två bilder från konserten jag var på i somras. Fick i alla fall se dem en gång i år och är väldigt glad för det. 
 
 
Orkar inte med Nicks snygghet och att jag inte ska få träffa honom
Publicerat i Allmänt