Happy Halloween

En dag försent, men jag orkade inte blogga igår. Hur som haver, Halloween igår och ja, amerikanarna går ju all in! På dagen var jag med i minstingens skola och tittade på deras lilla parad och sedan var det lite "party" med snacks och lekar. Väl hemma gjorde jag chokladbollar som såg ut som spindlar plus karvade i pumpor. Det var minsann mycket svårare än jag trodde, höll på att kötta upp både pumporna och mig själv kändes det som. 
 
På kvällen var det dags för trick och treat. Jag och barnen klädde ut oss, sedan åkte vi, hela familjen, och mötte upp hela tjocka släkten. Alla barn sprang från hus till hus och sa "Trick or treat". Här verkar man inte köra på trick så blir bara massa godis för barnen. De var ju liksom i himlen sen med allt gott de fått ihop. Men vet ni vad? När vi kommit hem så kom Riley in till mig och berätta att hon valt att byta ut godiset mot pengar som hon ska skänka till UNICEF. Hur snällt?!
 
Har verkligen varit kul att få uppleva Halloween här i USA. Dock lite ledsen att jag inte hade tid att åka in till city för att se paraden och firandet där, men men man kan ju inte vara på alla ställen samtidigt.
 
 
 
 
 
 
Två ninjas och en Pippi Långstrump (gissa vem som kom med förslaget om Pippi?)
 
Här kan ni se hur det till exempel kan se ut när amerikanare dekorerar för Halloween (detta är ganska sparsmakat jämfört med andra)
 
 
 
Alltså titta! Så jäkla bra utklädnad!
 
Lite gravstenar och så i trädgården!
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / JB:

Fula pumpor

Svar: finare än dina pumpor iaf ;)
Malin

#2 / / Mamma:

Roligt att du fick uppleva det. Här gick det relativt omärkt förbi. Tre små häxor och spöken (Bella med vänner) som ringde på dörren. Valde först bus - då ramlade det ut en groda ur hatten. Blev inte så rädd så det fick bli lite godis också 

Svar: Ja det var kul! Haha vad snällt av dig mammsen :)
Malin