Wythenshawe Community Farm & Sunday Roast

Lördagens utflykt bar till Wythenshawe Community Farm
 
 
 
 
Hej hej djuren
 
Efter besöket på farmen åkte vi tillbaka till stan och åt mat på ett ställe i Northern Quarter
 
Sunday Roast Dinner 
 
Så har ännu en helg passerat, snabbare än vinden och jag har nu varit i Manchester i lite mer än två veckor. I torsdags var det som sagt en fest för Erasmusstudenter, vilket var väldigt roligt! Men ni skulle se vårt lilla erasmus-gäng på fredagen när vi var tvungna att vara i skolan kl 09, då var vi inte lika pigga och glada haha. Resten av fredagen höll sig därför lugn!
 
I lördags när jag och Moa åt frukost satt vi och funderade vad vi skulle hitta på under dagen. Vi börjar tyvärr redan känna att vi är lite trötta på att bara gå runt i City Centre då det är typ den enda vi gjort i två veckor. Så vi googlade vad det finns att hitta på i Manchester och vi fick upp "Pet a pig", alltså en bondgård där man tydligen skulle kunna klappa grisar och med ett café. "Kul" tänkte vi och tillsammans med Rebecca hoppade vi på en buss för att ta oss till denna bondgård. Ack så besvikna vi blev, varken gården eller djuren kändes särskilt fräscha, grisar fanns där men inte att klappa och caféet som vi trodde skulle var något mysigt gårdscafé var inte alls mysigt. Jaja, det blev en liten utflykt iallafall. På kvällen besökte vi två pubar och hade det trevligt.
 
Igår (söndags) var en lugn dag, jag och Moa tvättade lite och på eftermiddagen mötte vi upp svenska Kalle och norska Hanne för en sunday roast dinner. Kvällen avslutades sedan på Moas rum med godis och Jane the Virgin.
Publicerat i Allmänt